Maar dan wel op mijn manier, aligned met mijn authenticiteit. En echt, het is zo lekker om mezelf te zijn. Maar dat was wel eens anders.

Er was eens…

Na de scheiding van mijn ouders werd ik een geïsoleerd jongetje. Ik deed er alles aan om mijn emoties weg te stoppen en niemand toe te laten. De buitenwereld kende alleen de verbloemde versie van mijn leven. Geloof me: dit houd je niet lang vol. De muur van mijn bubbel was zo dik dat ik niet eens naar de huisarts durfde.

Ayahuasca, de ommekeer

Dus besloot ik in 2016 om het plantmedicijn Ayahuasca te proberen. Als down to earth wezen was ik sceptisch. Maar het bleek de ommekeer in mijn leven te zijn. Lang verhaal kort: het heeft mijn emotionele wrok verwerkt en mij duidelijk wat lesjes geleerd. Alles begon te stromen en voor het eerst kon ik weer liefde voelen.

Verdwaald in m’n eigen leven

Na jaren actief te zijn met persoonlijke ontwikkeling begon ik mij verdwaald te voelen in m’n eigen leven. Ik was als persoon aan het veranderen, maar mijn levenssituatie bleef gelijk. Zo had ik een maatschappelijke verantwoord leventje met een goed betaalde baan, waarbij ik de hele week zat te stressen om het doel van iemand anders te realiseren.

“If you don’t built your own dream, someone will hire you to help built theirs”

Klein stapje voor klein stapje

Ik wilde wat anders, mijn verhaal delen, mensen inspireren. Alleen ik wachtte zogenaamd op het perfecte moment, dat natuurlijk nooit kwam. Ik dacht tien stappen vooruit, waardoor het doel te ver buiten mijn comfortzone kwam te liggen. Dit inzicht zorgde ervoor dat ik klein stapje voor klein stapje buiten mijn comfortzone ben gaan zetten. En zo is het balletje gaan rollen. Nu komen er dingen op mijn pad die ik nooit had kunnen plannen.

“Om te beginnen moet je beginnen”

Opluchtende lachkick

Zo kwam ook de stilte meditatie op mijn pad. Wat voelt als terugkeren naar mijn innerlijke rustpunt terwijl er aan de oppervlakte (in mijn levenssituatie) altijd wel iets gaande is. Het liet mij ervaren dat ik gevangen zat in mijn eigen gedachten. Dit heeft mij een opluchtende lachkick bezorgd, why de fuck heb ik het mezelf (of beter gezegd, heeft mijn mind het mij) zo onnodig zwaar gemaakt.

“Het leven is niet zo zwaar als je verstand doet lijken”

Life is fcking amazing

Ik begon te merken dat mijn fysieke wereld slechts een weerspiegeling was van mijn innerlijke vibraties. Door deze mindshift werd mijn gemoedstoestand steeds minder afhankelijk van externe factoren. En dit is de kern van de Law of Attraction. Ik begon steeds bewuster te manifesteren, aligned met mijn true self. En hell yeah, life is fcking amazing!

Dit ‘fcking amazing’ gevoel gun ik iedereen. Daarom heb ik hier mijn werk van gemaakt.

Missie Remember who you are

In onze natuurlijke staat van ‘zijn’ is alles perfect zoals het is, zonder voorwaarden. Alleen zitten we gevangen in de vastgeroeste patronen van onze geconditioneerde mind. Met name geconditioneerd door externe factoren (zoals opvoeding, maatschappij, vriendengroep, social media). Laat los wie je denkt te zijn en re-align met je true self. Welkom thuis.

Ik help je om te reconnecten met wie je altijd bent geweest, je true self. Niet eenmalig, maar een way of living. Duurzaam in alignment. 

Eigenwijze ondernemer

Je kunt mij verder omschrijven als enthousiast, eigenwijs, (soms te) bewust, to the point, geïnteresseerd in de mens, ondernemend en een tikkeltje rebels. Ik hou ervan om zweverige wijsheid simpel en praktisch te maken, zodat je er iets mee kunt. Daarnaast geniet ik van diepgaande gesprekken en gekkigheid met dierbaren. En op een ideale avond nuttig ik glutenvrije kastanjecrackers met tahin en pure chocolade, terwijl ik naar het gezeik van Johan Derksen luister. Love it.

Ben benieuwd naar jouw verhaal.

Adios, vet veel liefde & namasté,

patrick bio

Patrick Woord

The Alignment Coach

Ervaring
》The Alignment Coach @ Chit
》Meditatietrainer @ Insight Timer
》Online Ondernemer @ Growly

Opleidingen
》Life Coach @ Laudius
》Mindfulnesstrainer (MBSR) @ Zuiderlicht
》Digital Marketing @ HAN