Gratis online workshop: Step into your Authentic Power

Align je innerlijke vibraties met wie je diep van binnen bent.
  • Gratis online workshop om te connecten met je authentieke zelf en te manifesteren wat je écht wilt.

  • Weten hoe ik binnen 1 jaar mijn droomleven & -business heb gemanifesteerd? Zo leef ik als digital nomad op Bali, verdien ik mijn centjes met coaching, werk ik met de meest amazing klanten en zit ik vol inspiratie en vertrouwen.

  • NR1 praktische tool voor the Law of Attraction. Shift je innerlijke vibraties en je fysieke wereld verandert vanzelf mee.

  • Stop uitstelgedrag en neem ALIGNED actie!

  • Bonus: Law of Attraction Visualisatie om volledig in te tunen op de identiteit van de persoon die je wilt zijn.

Hi, ik ben Patrick…

Patrick Woord
Law of Attraction Coach

“Geweldige visualisatie!! Heerlijk om te voelen hoe het in mijn hart gebied helemaal warm wordt en de energie door mijn lijf stroomt!!💓 Dankbaarheid voelen van mijn geliefden en hun trotsheid ontroerde me enorm!! Wauw!!”

Natascha

“Wát was dit mooi 🥰 Een grote glimlach op mijn gezicht. Dankjewel 🙏🏼”

Monique

“Heel ontroerend eigenlijk. Zeer aangename stem. Erg goede visualisatie-meditatie.”

Dominiek